CEVICHE

Ingredienser (8 personer):
- 250 g lax
- 250 g torsk
- 500 g oskalade räkor
- 2 st mango
- 2 st avokado
- 1/2 gurka
- 2 röd chili
- 1 vitlöksklyfta
- 3-4 st lime
- koriander
- salt
- svartpeppar
Gör så här:
- Tärna lax och torsk i 1/2 x 1/2 cm stora bitar.
- Pressa lime och slå saften över fisken så att det täcker. Blanda och låt marinera i 2-3 timmar i kylen.
- Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Spara en hel räka per person till garnering.
- Skala och tärna mango, gurka och avokado - allt i samma storlek.
- Finhacka salladslöken och chilin, pressa vitlöken och strimla koriandern.
- Blanda ihop allt. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå i ca 10 minuter innan servering.
- Slå upp i fina glas och garnera med en hel räka på toppen!